Home

Sitemap

Ticket Systeem

Handleiding Mijn advies

Begrippen

Uw advies aan ons

Contact
Over adviesbijschuld
Ons advies
Onze doelgroep
Ons team
Handige linken
Folder
De wetgever en schuldhulp
Roodstand wat nu
Schulden en scheiden
Beslag vrije voet 2014
Zobespaarjegeld
Gratis nieuwsbrief
Veel gestelde vragen
Voorwaarden
Over adviesbijschuld

Wie zijn wij

Wij hebben in het verleden veelvuldig te maken gehad met het zogenaamde schuldentraject. Ervaringen door mensen om ons heen die om uiteenlopende redenen kregen te maken met enorme schulden. Welwillende particulieren uit alle lagen van de bevolking welke vaak uit overmacht uiteindelijk werden gebombardeerd tot wanbetalers. Naast een warm hart, beschikken wij van het advies team over degelijke kennis van zaken! Wij weten inmiddels dat het letterlijk iedereen kan overkomen!

Ons doel

Wij zetten ons in om onze medeburgers te helpen met allerlei vragen omtrent het schuldenproblematiek, begrijpen van de uitgebreide kretologie, verduidelijking geven bij onduidelijkheden in communicatie en relatie tussen partijen die hulpgevend of hulpzoekend zijn. Inmiddels is gebleken dat door de anonimiteit en het gratis aanbieden van onze informatie al vele voor u zijn geholpen door onze medewerkers van adviesbijschuld.nl

Waar we u dan mee kunnen helpen

Het hebben van schuld op zichzelf, is al een raar begrip. Het impliceert namelijk dat het door eigen toedoen (schuld) is veroorzaakt. Vaak is dit niet het geval; het kwijtraken van een baan, het moeten inleveren van overuren, door daling van de woningwaarde, schuld door ziekte, schuld door onwetendheid, noem maar op. Naast het hebben van een schuld, speelt er op emotioneel vlak ook veel mee. Angst, schaamte, onbegrip, onzekerheid, afhankelijkheid, uitzichtloosheid, enzovoort. Op vele vlakken zijn wij inmiddels ruimschoots ervaren. Mensen met schuld hebben doorgaans eerder de neiging om gedemotiveerd te raken; " waar doe je het nog voor ". Het ene probleem veroorzaakt namelijk makkelijk een nieuw probleem. Wij kunnen u met onze ervaringen op vele punten advies geven en bijstaan. Zo heeft u bijvoorbeeld net nog de zuurgespaarde huur voldaan maar stopt de wasmachine er mee! Ontvangt u eindelijk geld terug van uw energieleverancier, krijgt u een dreigende sommatie van de ziektekostenverzekeraar. Om moedeloos van te worden toch? U kunt ons om raad vragen en teren op onze ervaringen en ideeën. Zonder dat u zichzelf bekend maakt, werken we samen aan uw probleem. Bijvoorbeeld samen een brief schrijven, een belangrijk gesprek voorbereiden of afstemmen welke stap u nu het beste kunt zetten. Wij helpen u daar graag bij; anoniem en vakkundig!

Schulden zijn oplosbaar met het juiste advies

Wat doet men bijvoorbeeld als er zich plots een belangrijke uitgave voordoet terwijl de knip eigenlijk leeg is? Juist! Het ene gat dichten met het andere, nieuwe problemen veroorzaken. Net zo lang tot het einde werkelijk zoek is geraakt. Het is van groot belang dat u uw huishoudboekje in kaart brengt terwijl u waarschijnlijk steeds meer moeite heeft om te volgen wat er op uw bankrekening gebeurt. Zonder angst voor de "klap, is het zaak dat het roer om gaat. Uzelf motiveren om met de administratie aan de slag te gaan en te (blijven) communiceren met uw crediteuren die inmiddels dreigende schuldeisers zijn geworden. En dat met een lege knip en grote bergen papieren. Hier begint onze uitdaging: u hulp bieden bij alle vragen en problemen die nu op uw pad komen. Om te zorgen dat die welbekende brievenbus uiteindelijk zonder angst weer normaal kan klapperen!

Wat als wij u niet direct kunnen helpen

Wij zullen u nooit zomaar een kant opsturen. Desondanks wij geen enkele eindverantwoording kunnen dragen voor onze gratis adviezen, zullen deze doordacht,- overdacht en getoetst zijn aan mogelijkheden, - werkelijkheid, - en haalbaarheid! Mochten wij het even niet meer weten dan zoeken we samen met u naar een passend alternatief. Schulden zijn namelijk (bijna) altijd oplosbaar!

Wat u verder nog moet weten over ons

Uiteraard staat uw anonimiteit voorop! Niemand hangt namelijk graag de vuile was buiten. Wij vinden uw naam en adres dan ook totaal niet interessant en kunnen ons voorstellen dat u op basis van dit feit ook niet geïnteresseerd bent in wie wij zijn. U mag ons beschouwen als een digitale kennis, vraagbaak, vriend of gewoon een handig medium. Nimmer zullen wij door u aangeleverde informatie stukken opslaan op onze computers. U privency staat bij ons hoog in het vaandel is durven wij dan ook te garanderen. Op dit moment trachten wij onze service (landelijk) uit te vergroten en zijn daarover druk in gesprek met partijen. Ons streven blijft dat u anoniem gratis en laagdrempelig gebruik kunt maken van onze kennis. Precies zoals het bedoeld is: ... gratis advies bij schuld!

Wij vullen niet uw belasting in, wij lossen niet uw schulden af, wij lenen u geen geld (maar vragen ook niets terug). Wij vragen u tevens nooit naar uw telefoonnummer, - of uw adres, - of uw bankrekening, - enzovoort. Wij werken gratis en adviserend zonder enig risico of welke (wederzijdse) verplichting dan ook! U bent niet verplicht ons te beantwoorden of te bedanken. U haakt af zonder verdere uitleg en wanneer het u uitkomt (en dat geldt natuurlijk ook voor ons in het geval ons dat beter lijkt ... )Zetfouten voorbehouden. Copyright © 2010-2014 adviesbijschuld.nl. info@adviesbijschuld.nl Hosting by webvalue.nl